Despre noi

Începând din 2009, ASTER Premium a pornit pe un drum menit să aducă iubitorilor de cafea din România experiențe inedite.

Civilizația umană a cunoscut de-a lungul timpului trei tipuri de băuturi nealcoolice realizate din extrase de plante: ceaiul, cafeaua și cacao. Boabele de cafea însă sunt de departe cel mai utilizate la nivel mondial, cafeaua devenind o necesitate umană. Pe lângă stimulentele fizice și mentale pe care le oferă, a nutrienților pe care îi conține, cafeaua a devenit în timp și una dintre plăcerile vieții, datorită aromei sale și delectării de a o savura.

Intenția noastră a fost de la bun început de a oferi iubitorilor și cunoscătorilor de cafea posibilitatea de a se întâlni cu tipuri noi de cafea. Astfel, am devenit importatori oficiali în România ai unuia dintre cele mai importante branduri de producție de cafea din Italia – Pellini. Am deschis o divizie de distribuție de cafea Pellini în sistemul HoReCa, ajungând în prezent la peste 1000 de clienți mari din toată țara. Treptat am adăugat în portofoliul nostru și alte branduri importante de cafea: Costadoro, Trucillo, La Crema Del Cafe, Vanessa, precum și Cafea de specialitate.

Pe lângă cafeaua premium, am început să distribuim, tot în exclusivitate în România, ceaiurile premium eco Revolution Tea și pastele eco Monograno Felicetti – preferatele multor Chefi cu stele Michelin din lume. De asemenea, ne-am dezvoltat portofoliul cu diverse produse premium: siropuri Nexus Italia, ciocolată Moretto Italia, frappe, vin 1000 de chipuri, bere artizanala locala Bersnova, inclusiv aparate profesionale de cafea Rancilio, Egro, Promac, Animo, Necta si Slayer – aparat super specializat folosit de barista consacrati din toata lumea.

ASTER Premium a deschis mai multe localuri de tipul cafenelelor, bistro-urilor și restaurantelor, care servesc în cea mai mare parte preparate bazate pe aceste produse premium și care se bucură de o mare popularitate și recunoaștere a calității și grijei noastre continue pentru detalii.

Pentru că am dorit să oferim clienților noștri posibilitatea de a se bucura de experiența savurării tuturor acestor produse acasă, am lansat magazinul online www.asterpremium.ro, unde puteți găsi la prețuri excepționale: