Livrarea Produselor

Livrarea produselor se va face oriunde în România, prin intermediul firmei de curierat rapid Cargus sau Fan Courier, în maxim 48 ore de la data validării comenzii, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică.

ASTER PREMIUM SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor, prin contactarea clienților. Expedierea produselor aflate pe stoc se face în maxim 48 de ore, iar pentru cele ce nu sunt pe stoc, expedierea se face în 14 zile. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se înregistrează non stop, confirmarea și livrarea efectuându-se în următoarele 48 de ore (pentru produsele aflate pe stoc, iar pentru cele ce nu sunt în stoc – 14 zile), cu exceptia zilelor de sâmbătă și duminică. Comenzile se procesează zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00.

Sâmbătă și duminică nu se fac livrări.

Costurile de livrare sunt:

– GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depașește 170 RON

– 19 RON pentru comenzile sub 170 RON 

*La produsele din categoria ”Făină” se aplica o taxa de transport de 45 lei indiferent de valoarea comenzii.

Dacă livrarea nu se poate efectua datorită refuzului sub orice forma a clientului, după informarea telefonică prealabilă a clientului, acesta va fi introdus in baza de date a societății ASTER PREMIUM SRL și nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic www.asterpremium.ro

Recepția produselor

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare-cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

ASTER PREMIUM SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de ASTER PREMIUM SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, cutremure de pământ, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de ASTER PREMIUM SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de ASTER PREMIUM SRL de la acest client.