Descriere
Obținută din amestecul de făinuri de tip „00” cu un conținut bun de proteine și gluten, Lucia este ideală pentru prepararea de pizza cu timpi medii de dospire, chiar și cu hidratare ridicată. Vă permite să obțineți un aluat moale și ușor de lucrat. Excelent la prepararea de bigas și poolish, se pretează să fie tăiat cu gris de grâu dur re-măcinat.
DOSPIRE: 36 ore la frigider.
IDEAL PENTRU: Pizza napolitană, pizza alla pala, pizza la farfurie, focaccia din Apulia.
Informații suplimentare
Greutate | 25 kg |
---|---|
Producător | Molino Naldoni |
Preparare | Pizza |
Tip făină | ’00’ |
Factor W | 300 |
P/L | 0.60 |
Proteine | >13.5% |
Recenzii (0)
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
S-ar putea să-ți placă și…
Produse similare
21,90 lei
-35%
Recenzii
Nu există recenzii până acum.