Descriere
Pentru aluaturi cu timpi medii de dospit și hidratare medie-mare, făina Sofia este excelentă pentru obținerea de pizza cu cruste bine alveolare. Este potrivit atât pentru aluat direct cât și indirect.
Făina de tip „00” este recomandată pentru prepararea pizza și aluaturi cu un timp de creștere scurt, de la 4 la 5 ore.
DOSPIRE: 12 ore la frigider.
IDEAL PENTRU: pizza, focaccia genoveză, semilună, alte tipuri de focaccia în tigaie.
Informații suplimentare
Greutate | 5 kg |
---|---|
Gramaj | |
Preparare | Pizza |
Tip făină | ’00’ |
Producător | Molino Naldoni |
Factor W | 260 |
P/L | 0.60 |
Proteine | >12.5% |
Recenzii (0)
Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.
S-ar putea să-ți placă și…
Produse similare
-8%
-4%
Magazin online
Recenzii
Nu există recenzii până acum.